Lieve iedereen,

Op 6 oktober 2015 begon het avontuur. Namelijk de opening van de webshop MayMusthaves. Inmiddels zijn we een jaar later en zijn we zo gegroeid!
Om dit te vieren hebben we voor jullie een korting van 25% op bijna alles. Gewoon, omdat we jullie blij willen maken!  (meer…)

Yay!! De zomer is er weer! En de zonnebrillen kunnen weer op. Eindelijk! In dit artikel laat ik je een aantal van mijn favoriete sunnies zien. Lees je mee?

SUNNIES

Er zijn precies 3 zonnebrillen die ik de laatste tijd heel veel draag. De Becca sunnies en de Chloe sunnies.
Eerlijk gezegd is de Chloe mijn favoriet maar die past niet bij iedere outfit.

BECCA

CHLOE

De Becca sunnies zijn overal bij te combineren. Juist omdat ze verkrijgbaar zijn in zwart én wit en hebben beide gouden accenten.
Lekker donker voor de sophisticated look en de witte is meer een vrolijke en zonnige look.
De Chloe is mijn favoriet, golden rosé. Ik hou ervan! De bril is redelijk groot dus je moet er wel een hoofd voor hebben. Zelf heb ik ook een klein hoofd maar ik vind het best wel mooi staan :-)

KOPEN

De sunnies zijn te koop op deze pagina.
Kijk nog even verder want er staan een hoop nieuwe musthaves op de site!

Happy shopping!!

How cute are these? Deze lieve boho tasjes zijn ideaal in de zomer! Stop er wat geld in als je naar het strand gaat of je favoriete lipstick. Zo hoef je niet met een zware tas te slepen en het staat ook nog eens super leuk!  (meer…)

Kennen jullie ze nog? De tattoo chokers.. Ik heb er echt mee geslapen zelfs in de jaren 90. Want toen waren ze het helemaal!
En weet je wat zo leuk is? Ze zijn weer terug!! (meer…)

mmnail9

Een nail-art die anders is uitgelopen dan dat ik had gedacht, maar naar mijn mening toch een mooi resultaat heeft geleverd! Ik wilde namelijk voor May Musthaves een nail-art artikel typen, ja nail-art is dat nog steeds in? Zo’n 3 à 4 jaar geleden was ik dol op kleine kunstwerkjes op mijn nagels.. ja ja, elke week een ander design. Het was gek! Nu na een paar jaar heb ik het toch weer gewaagd, en wil ik mijn “kunsten” :P even met jullie delen.

(meer…)

Het lezen van boeken heeft mij als kind al gefascineerd. Mag ik even opscheppen? Ik kon al lezen voordat ik naar school ging.. Iets van hoogbegaafd?
Nee, dat valt uiteindelijk wel mee.  Maar ik houd nog steeds van lezen.
Niet alleen dikke pillen maar ook inspirational boeken en boeken met plaatjes :-)
Zo vond ik ‘Vogue on: Coco Chanel’ en I love it! (meer…)

image1-4

Iedereen kent London natuurlijk, maar wat moet je daar nou eigenlijk bezoeken? De meeste mensen kiezen voor de bezienswaardigheden die iedereen bezoekt, zoals de London bridge, London Tower en de London Eye. Natuurlijk moet je die bezoeken als je er bent, maar er zijn nog veel meer leuke dingen te bezoeken in London! (meer…)

Eerder op Beauty behind clouds

Inclusief mijn eerste aankoop bij Urban Outfitters, een extreem goedkoop rokje en een heren T shirt die ik als jurk draag. De winkels barsten op dit moment van sale. En ik ben echt een pro in sale shoppen. Ik zie er altijd wel leuke dingen tussenuit te halen, dus het is heel gevaarlijk om mij in een winkel neer te zetten waar een sale aan de gang is. Hier mijn aankoopjes. Plus iets leuks van Lush. Niet in de sale, maar wel heel fijn.  (meer…)

Vandaag deel ik met jullie mijn styling tips en laat ik zien hoe ik mijn ‘Boyfriend jeans’ style. Ik hoop dat je hier wat inspiratie uit kunt halen! (meer…)

Wil je deze maandag jouw dosis ‘hè? wtf?’ nog even opkrikken? We hebben weer een lijstje met gekke feitjes van onze gastblogger Marloes(meer…)

1 2 3 7