Logo-maymusthaves-2016

DISCLAIMERlogo-maymagazine-2016


De informatie op de website van MayMusthaves is met zorg voor u samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat gepubliceerde informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. MayMusthaves is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, beeld, logo’s etc.) is eigendom van MayMusthaves of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie, afkomstig van de website van MayMusthaves zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Deze website bevat links naar websites buiten het domein van MayMusthaves. Voor de websites die u bezoekt via een link vanuit MayMusthaves, kunnen andere voorwaarden gelden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Alle beeldmateriaal op deze website is van MayMusthaves, mogelijk is het dat beeldmateriaal van het internet is gehaald. Hierbij wordt altijd de bron vermeld van het beeldmateriaal. Wanneer u informatie en/of foto’s van MayMusthaves.nl  wilt overnemen voor persoonlijk gebruik, kunt u uw verzoek verzenden door middel van het sturen van een e-mail naar info@maymusthaves.nl. Bezoekers van de website van MayMusthaves kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de hierop gepubliceerde informatie.

KvK nummer: 63911019