mmnail9

Een nail-art die anders is uitgelopen dan dat ik had gedacht, maar naar mijn mening toch een mooi resultaat heeft geleverd! Ik wilde namelijk voor May Musthaves een nail-art artikel typen, ja nail-art is dat nog steeds in? Zo’n 3 à 4 jaar geleden was ik dol op kleine kunstwerkjes op mijn nagels.. ja ja, elke week een ander design. Het was gek! Nu na een paar jaar heb ik het toch weer gewaagd, en wil ik mijn “kunsten” :P even met jullie delen.

In dit artikel hoe je Leopard nagels moet maken, oftwel nagels met een luipaard-printje. Ik probeerde het zo simpel mogelijk te maken.. Zien jullie het luipaard-printje er misschien in? haha..

Dit heb je nodig :

  • Een zwarte nagellak en een nude nagellak
  • Tandenstoker of satéprikker
  • Stukje papier/plastic

mmnail2

mmnail1

Je begin met schone nagels.. (Excusez moi! Nu zijn mijn nagels echt niet op zijn mooist)

mmnail3

mmnail4

Dan lak je je nagels geheel zwart.

mmnail5

mmnail6

Daarna smeer je een druppel nude nagellak op het velletje papier

mmnail7

Dan ga je met je tandenstoker in de druppel nude nagellak. Zorg ervoor dat er niet teveel opzit maar ook niet te weinig!

mmnail8

Begin dan met het maken van streepjes, boogjes en puntjes met de tandenstoker. Pak zo nodig een afbeelding van Google erbij met een luipaard-print als je niet precies hoe dat eruit ziet. Het zijn in principe 2 boogjes “in elkaar” en daar tussenin maak je wat bolletjes.

mmnail10

mmnail11

Herhaal dit op alle tien je nagels en zo simpel is het! Zoals je ziet is het mij niet gelukt om op alle nagels zo’n mooi printje te maken maar ik gaf het mijn eigen draai ;)

mmnail9

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een artikel van mij (Tionne) op May Musthaves te lezen. Volgende maand komt er weer een artikel! Volgende maand ben ik jarig :D Hebben jullie misschien ideetjes voor een volgend artikel?

With Love,

By Tionne. 💋