Vandaag deel ik met jullie mijn styling tips en laat ik zien hoe ik mijn ‘Boyfriend jeans’ style. Ik hoop dat je hier wat inspiratie uit kunt halen!

Waarschijnlijk heb je de trend al voorbij zien komen, maar een boyfriend jeans is een echt een wat  lossere ‘baggy’ jeans met gaten, lekker mannelijk. Daarom ook de naam ‘Boyfriend jeans’

Catherine boyfriend jeans 7602

Dit is de broek, zoals je ziet heel wijd en lekker nonchalant.

Om de broek wat ‘girly’ te maken raad ik je aan om de pijpen een beetje op te rollen. Dit maakt de broek net wat vrouwelijker.

 

Als schoenen bij deze broek kies ik voor Adidas Superstar. Ik vind het fijn om bij de broek lage schoenen te dragen. Het staat minder mooi wanneer je een ‘Boyfriend jeans’ met lange laarzen gaat dragen. Dus let hier op!

Catherine boyfriend jeans 7603

Omdat de broek natuurlijk al best wel ruig is combineer ik de broek met een basic coltruitje. Het liefst in een effen kleur.

Ook vind ik het enorm leuk staan om een hoed er bij te pakken. Dit maakt je look echt wel af!

Catherine boyfriend jeans 7599

En tadá ‘You’re a pretty street girl!’.

Catherine boyfriend jeans 7600

[gap]

Catherine boyfriend jeans 6170

Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Catherine en ik ben 15 jaar. Ik heb een blog genaamd: ‘Style of Catherine’ (http://www.styleofcatherine.weebly.com)
Ik schrijf hier dagelijks dingen over fashion, de nieuwste trends, lifestyle en hier en daar wat beauty reviews! Eigenlijk alles wat ik leuk vind, vind jij op mijn blog!

Ook kun je me vinden op Instagram onder de naam @Styleofcatherine.

Ik hoop je nog te zien op mijn blog!