Ja. Het is Januari, we leven in Nederland en de afgelopen weken is het alleen maar aan het vriezen! Dat heeft helaas wat nare gevolgen voor onze handen als we ze weinig verzorgen. Ik geef je in dit artikel een paar tips en aanraders van May Musthaves om je handen en nagels weer verzorgd en bestand tegen de kou te maken..

[gap]

[gap size=”70″]

1. Handcrème

Handcrème is denk ik wel het allerbelangrijkste! Deze speciale crème voor je handen heb je in verschillende soorten, maten, geuren en functies. Ik gebruik er een van de Kruidvat maar May Musthaves verkoopt ook een aantal goed verzorgende handcrèmes.

Softening & Exfoliating Handcrème 250ML  €27,95

[gap]

[gap size=”70″]

2. Zachte nagelriemen!

Nagelriemolie kun je kopen in nagellakpotjes. Je brengt het aan op je nagelriemen, duwt ze wat naar boven met een bokkenpootje en wrijft de olie in. Dit zorgt ervoor dat je sterke nagels en goed uitziende nagelriemen krijgt J

Mollon Cuticle Oil  €9,50

[gap]

[gap size=”70″]

[gap]

3. Tijd om je nagels te lakken..

Nu je je nagelriemen toch al hebt verzorgd, en we nog steeds bezig zijn met de handen/nagels kunnen we net zo goed een mooi kleurtje uit onze collectie kiezen en die op onze nagels lakken!

Mollon PRO 20. Crimson Red  €15,95

[gap]

[gap size=”70″]

4. Hand accessoire..

Wat ook niet mag ontbreken zijn sieraden! Iedereen zal een complimentje geven over jouw mooie ring met die grote steen.. dat is helemaal hip!

XL Ring Goud met groene steen  €9,95

[gap]

[gap size=”70″]

5. Happy Arm candy!

Natuurlijk kunnen we elk seizoen ook zonder armbanden de deur niet uit. Ik koos voor iets simpels wat toch een chique touch heeft! ❤

Armbandjes rosé 3 in 1 €12.50

[gap size=”80″]

Dit waren dan al de 5 aanraders en tips voor goed verzorgde handen. Ohja! Bijna vergeten.. draag natuurlijk ook handschoenen, scheelt een hoop ;) Ik hoop dat jullie wat aan de tips hebben gehad en het leuk vinden dat ik (Tionne) nu gastblogger ben bij May Musthaves! Laat ik wat over mezelf vertellen..

[gap]

[gap]

Ik ben Tionne van Halder. Ik ben een 13-jarige Beauty, Fashion en Lifestyle Blogger bij bytionne.wordpress.com. Ik blog dagelijks over mijn passie en dat vind ik natuurlijk super leuk! Ik hoop je terug te zien op mijn blog..

Bedankt voor het lezen!

With Love,
Tionne 💋