Je hebt een date en je weet niet wat je aan moet doen! Herkenbaar?
Lees dan nu deze tips en dan kan er niets meer mis zijn met jouw outfit tijdens de date.

[gap]

Tip #1
Eigenlijk kun je nooit de plank mis slaan met een jurkje of een rokje.
Guys LOVE this! Neem dat maar van mij aan. Voor hem ben je echt niet overdressed maar juist sexy en vrouwelijk. Wil je een keer uit proberen wat voor effect een jurkje heeft op mannen? Doe de volgende night out dan een jurkje aan en moet jij eens kijken wat voor effect dat heeft ;-)
Voor inspiratie of het shoppen van jurkjes en rokjes kun je HIER kijken.

[gap]

(Bron: Seamsforadesire)

Tip #2
Gebruik kleuren in je oufit!
Zwart, bruin en grijs doen professioneel & sophisticated aan. Tenzij je wilt dat je date zich geintimideerd door je kan voelen draag je dus liever kleur. Daarnaast zie je er onbereikbaar uit in je ‘professionele’ outfit. Pastel kleuren blijken het bij mannen goed te doen, turquoise en koraal kleuren behoren tot de favorieten van het andere geslacht ;)

[gap]

(Bron: Romwe)

Tip #3
Draag hakken!
Je rug en voeten zullen het je misschien niet in dank nemen maar geloof mij, je zult je zoveel vrouwelijker en sexy voelen met hakken aan!
En dat zal je ook uitstralen. De schoenenvoorkeur van mannen ligt obviously ook bij hoge hakken, en dan het liefst pumps.
Kan je écht niet op hakken lopen? Dan kun je beter kiezen voor bijvoorbeeld ballerina’s of enkellaarsjes. Vrouwen die niet op hakken kunnen lopen zijn ook een grote turn-off.

[gap]

Tip #4
Ga niet los met de merken.
Mannen geven niet om merken. In tegendeel zelfs, de meeste mannen knappen af op vrouwen die alleen maar om dure merken geven. High maintenance zijn is niet wat je wilt op je eerste date!
Houd het alleen bij je designer tas of draag kleding die geen labels schreeuwen. Eigenlijk straalt dit alleen maar meer klasse uit.

[gap]

(Bron: Hellofashionblog)

Tip #5
Less is more
Dit geldt sowieso altijd. Ga niet overdrijven met accessoires, sieraden of laagjes over laagjes. Eén mooie statement ketting is voldoende. Doe dan niet ook nog eens al je favoriete armbanden om.
Is je outfit al redelijk druk? Doe dan geen sieraden om of houdt het alleen bij een ring.
Schreeuwerige outfits heeft niets interessants en het flatteert jou al helemaal niet.

MayMusthaves heeft clean outfits die je hier kunt shoppen.
Ook kun je een kijkje nemen bij onze afdeling statement jewelry ❤

[gap]

Tip #6
Ga niet te bloot
Je wilt graag dat je date nieuwsgierig naar je wordt en geïnteresseerd in je raakt. Als je een minirokje draagt en een strapless top laat je eigenlijk al teveel zien.
Je wilt graag een beetje mysterieus blijven dus zorg je ervoor dat er nog genoeg te raden valt.
Heb je een rokje aan? Draag dan lange mouwen. Zijn je benen bedekt? Show off die ene schouder (mannen vinden schouders overigens heel sexy).
Ga in geen geval met een blote buik naar je date. Tenzij je 14 bent en je van de spice girls houdt.

[gap]

Tip #7
Kleed je naar de gelegenheid
Ga je een drankje doen in de kroeg? Je LBD zal dan niet zo geschikt blijken tussen de klassieke kroeg meezingers. Kies dan eerder voor een casual outfit.
Ga je naar een chic restaurant? Doe dan juist WEL je jurkje aan.
Een dagje naar het park? Dan kun je juist kiezen voor een mooie maxi jurk.

[gap]

Tip #8
Doe je haar niet vast.
Nou ja, je kunt best een leuke paardenstaart dragen. Maar met een knotje zie je er eerder uit als een schooljuf of een zakenvrouw. Niet heel bereikbaar dus voor de man.
Mannen zien vrouwen het liefst met los haar (niet heel verassend) of een staart.
Een losse vlecht is overigens ook een leuk idee!

[gap]

(Bron: L’oreal)

Tip #9
Draag niet TEveel make-up
Vind een balans. Draag niet teveel make-up waardoor je na een knuffel je hele gezicht op zijn shirt ziet zitten. Als het goed is zal je date het meeste van de tijd naar je gezicht kijken, dus is het belangrijk dat je er verzorgd uitziet.
Draag ook geen make-up die je normaal NOOIT draagt. Ga voor een mooie neutrale look en vermijd oranje foundation (altijd overigens!)

[gap]

Tip #10
Draag iets waar je je comfortabel in voelt.
En dan bedoel ik niet je pyjama maar een outfit die er goed uitziet én lekker zit.
Een body die constant tussen je billen kruipt of een broek die zo strak zit dat je maar 2 happen kan eten omdat je er anders uit ploft is geen goed idee.
Als jouw kleding comfortabel zit dan kun jij je helemaal concentreren op je date!

[gap]