Het einde van 2015 nadert en 2016 komt er weer aan. Wat is trending en welke trends kunnen we in 2016 verwachten?

[gap]
Trends: Overknee laarzen

(Bron: Pinterest)

Zoals het jullie waarschijnlijk niet is ontgaan zijn de overknee laarzen hot! Met hak of zonder hak, het kan gelukkig allebei.
Ook in 2016 kun je hier gerust mee blijven lopen. Gelukkig!

[gap]
Superfoods

Superfoods. In 2015 hebben de superfoods haar opmars gedaan. Het schijnt helemaal hip te zijn om zaadjes te eten en zo biologisch mogelijk te koken. Hartstikke goed natuurlijk want er wordt ook minder vlees gegeten. Als dierenliefhebber ben ik hier absoluut blij mee.
In 2016 smikkelen we lekker verder van al het groene en verantwoordelijke eten. Maar af en toe mag er ook best een pizza in ;).

[gap]
Trends Fashion top

Basic shirts/truien met teksten. Een simpel shirt met een woord erop, een basic trui met een quote erop. Je komt ze steeds meer tegen en eigenlijk zijn ze ook hartstikke leuk. Overal mee te combineren en voor alle seizoenen prima.
Deze trend loopt ook lekker door in 2016. Fijn!!
De shirts hierboven bijvoorbeeld, met alle namen van fashion inspirational personen.
Te koop bij MayMusthaves voor maar €24,95.

[gap]
Uggs

(Bron: Shoebuy.hardpin.com).

Uggs. Deze schoenen blijf je (helaas) in het straatbeeld zien. Ze zijn 1. Helemaal niet mooi en 2. Bevatten dierenleed. In 2016 gaat deze trend hopelijk weer voorbij.

[gap]
Trends: Clean outfit

Simplify your outfit. Simpel? Niet echt, het is best moeilijk om een clean outfit uit te kiezen. Kies vooral voor grijs en wit. En draag niet teveel laagjes of accesoires. Deze clean outfits zie je veel voorbij komen bij bloggers en in 2016 ga je deze style nog veel meer zien!
Inspiratie? Check onder andere instagram van MayMusthaves.

[gap]
Trends: Cactus

Cactussen. Waarom? Geen idee! We worden ermee doodgegooid en we schaffen ze massaal aan. Zelf ben ik ook een sucker voor cactussen. Voor foto’s een hele populaire accessoire en het zijn pareltjes in je huis om naar te kijken. In 2016, mag jij je cactus lekker laten staan!

[gap]
Techno dans

Tot slot, techno. Dit bestond natuurlijk al een lange tijd maar in 2015 heeft techno echt een blast gekregen. Persoonlijk ben ik niet zo van de techno, ik hou meer van deep house. Ik hoop dan ook dat we de techno dansjes in 2016 mogen gaan inruilen voor ehm, deep house dansjes? Wat dat ook moge zijn?

[gap]

Wat vooral de boventoon voert in de trends van 2015 en het komende jaar is Clean & Simple. Veel wit, veel minimalisme en veel frisheid. Dat blijkt uit de fashion trends en het is te zien bij de grote bloggers.
Zelf ben ik daar heel blij mee want ik ben mijn hele leven al een Simplify meisje geweest. Of een simpel meisje? ;) Beide!

[gap]
[gap]

Dit artikel is geschreven door Mayke voor de beauty app KNAPP van John Beerens