Je herkent het vast wel: Wil je net je #ootd op instagram posten, valt je telefoon uit. En je hebt ook nog eens geen lader bij je! Is that what hell looks like? Vast wel. Ik heb hier een paar tips die ervoor zorgen dat je batterij langer meegaat.


 1. Zet de helderheid lager

  Ik heb die van mij altijd nog lager dan de helft staan, en ik merk er niets van qua beeld. Maar mijn batterij wel! Het scheelt echt een hoop als je je telefoon wat minder fel zet.

 2. Zet de vliegtuigstand aan

  Als je niet bereikt hoeft te worden, kun je net zo goed even je vliegtuigstand aanzetten. Je telefoon stopt dan met signalen zenden en je hebt dus ook geen internet meer. Maar pas op, mensen kunnen je ook niet meer bellen of sms-en! Dus zorg dat je dit alleen doet als het echt niet uitmaakt, bijvoorbeeld tijdens de les of in een vergadering.

 3. Zet je telefoon op zwart-wit

  Voor als je echt heel wanhopig bent. Dit kun je doen door naar ‘instellingen’ te gaan, dan naar ‘algemeen’ en dan naar ‘toegankelijkheid’. Hier zet je het schuifje ‘grijstinten’ aan. Hoe grappig ziet dat eruit!

 4. Sluit alle openstaande apps

  door dubbel op de ‘home’-button te klikken, krijg je alle openstaande apps te zien. Als je die allemaal sluit, gaat je batterij ook langer mee. Dit komt omdat die apps dan niet meer op de achtergrond draaien of worden geladen.

[gap]

Dit artikel is geschreven door Marloes.
http://www.deloesious.nl

[gap]