Het is inmiddels al een tijdje herfst, en bij herfst hoort natuurlijk nieuwe najaarskleren kopen! De kleren die ik nu heb, die een beetje warm zijn vind ik niet echt meer leuk. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met items die ik graag wil kopen voor dit najaar!

Gebreide trui1.Een gebreide trui

Tja, die heb ik nog niet. Het liefst wil ik er eentje in het donkerblauw, of okergeel. Die kleuren vind ik de laatste tijd echt supermooi, en van donkerblauw weet ik dat dat me goed staat!

Geruite sjaal


2. Een geruite sjaal

Zo’n dikke (vilten?) sjaal met een Burberry-print. Maar dan niet van Burberry. Of in Burberry kleuren. Zulk soort sjaals vind ik heel mooi in zwart-wit of rood-zwart-wit.

Schoenen met hak3. Stevige schoenen met hak
Ik heb nu niet echt schoenen met een hak die ik naar school aan kan. Maar aangezien ik best klein ben, wil ik veel vaker laarsjes met hakken aan naar school! Die moet ik dus ook nog even op de kop zien te tikken.

Dik vest

4. Een dik vest
Van die oversized, dikke vesten waar je helemaal in kunt wegkruipen. Oh, en ze moeten wel matchen met mijn andere kleren, anders kan ik ‘m natuurlijk niet aan ;)

 

Hebben jullie nog kleren die je echt moét kopen voor de herfst?

 

Dit artikel is geschreven door Marloes.
http://www.deloesious.nl

Marloes footer