Vandaag ga ik het hebben over 2 soorten vrouwen. Namelijk de ‘Girly’ vrouwen; dit zijn vrouwen die houden van een fijn roze lipstickje, hebben vaak kleding aan in de tinten pastel en wit en de accessoires in huis zijn altijd licht en vrolijk.
Dan zijn er nog de ‘Sophisticated’ vrouwen; dit zijn de vrouwen die je in films ziet, vrouwen die de ladder van hun carrière aan het beklimmen zijn en vrouwen die er altijd onberispelijk en classy uitzien.

[gap]

De meeste vrouwen zitten hier tussen in. Including myself. De ene dag heb ik zin in roze en een witte zachte uitstraling en de andere dag voel ik me een soort van powervrouw en trek ik mijn LBD aan met een stel hoge hakken.
Waarom ook niet?

Soms weet ik het niet. Dan weet ik niet precies hoe ik mij voel of hoe ik mij moet kleden voor die bepaalde gelegenheid.
Dan ga ik bij mezelf na; welke uitstraling wil ik hebben? Wil ik er lief uitzien of is het handiger als ik eruit zie als een businesswoman?

Als je twijfelt ga dan voor de gecombineerde look! Girly sophisticated kan ook prima!

How to?
Zoals hierboven op de foto kun je een tutu dragen. Ikzelf vind een tutu fantastisch! Maar je moet het willen…
Je kunt ook kiezen voor een rokje in een zachte kleur. Let op: als je voor een kokerrok gaat dan valt de girly look wel een beetje weg.

Neem een basic zwarte top of trui zoals hierboven om de look wat meer sophisticated aan te doen.
Qua schoenen kun je het beste enkellaarsjes dragen, met of zonder hak kan allebei.

Ben je niet zo een rok-type? Dan kun je ook gaan voor een broek of spijkerbroek in een lichtblauwe of pastel kleur. Zo krijg je het effect van beide alsnog!
MayMusthaves verkoopt ook leuke basic tops en rokjes. Kijk HIER voor een overzicht.

[gap]

[gap]

Dit artikel is geschreven door Mayke voor de beauty app KNAPP van John Beerens.