Koudheid in de ochtend, warme truien weer aan kunnen en zonder smoesjes warme chocomel mogen drinken met slagroom. Ja hoor, het is weer volop herfst. En zometeen ook alweer de winter, jullie hebben mij nog nooit horen zeggen dat ik deze seizoenen ver-schrik-ke-lijk vind, nee dat zal je nu ook niet horen want het is en blijven leuke en mijn favoriete seizoenen. Alleen een nadeel…

Een herfst / winter jas kopen, ik heb nog een zwarte liggen in de kast en een witte. Maar toch blijf ik dit een niet zo’n leuke klus vinden. Ik vind het een lastige keuze omdat het niet zomaar iets is wat je koopt, het is leuk, ik draag het een paar keer en het hangt weer in je kast. Anyways, je moet dus een goede keuze maken, hij moet warm zijn ( hopelijk ) en moet makkelijk te combineren zijn. Vind ik! Ik vind dat dus altijd wat minder leuk shoppen een winterjas, je moet kieskeurig zijn en het is fijn als je er langer over doet.

Ik heb in ieder geval een aantal leuke jasjes en warme jassen op een rijtje gezet! Ik vind vooral het zwarte jack met de witte kraag heel erg tof en de bruine lange jas. Ik heb er zo eentje gepast en het zag er niet mooi uit, misschien een ander die wel leuk staat!

Winterjassen

Voor de winterjassen van MayMusthaves kijk je HIER.

 

Vinden jullie een winterjas uitzoeken ook altijd zo lastig?

Liefs! Evelien
Blogger van By Evelien