Ik hou van sfeer en ben dol op mijn kamer. Daarom vind ik het ook zo onwijs leuk om mijn kamer zo sfeervol mogelijk te maken, gezellig aan te kleden met leuke kaarsjes en ik heb alweer mijn kerstlampjes te voor schijn gehaald. Heel vroeg maar ik vind het altijd zo leuk staan! En gezellig. Veel leuker dan dat grote licht, ik plaatste een foto op mijn instagram en merkte dat veel mensen de foto leuk vonden en reacties erop kreeg. Daarom dacht ik ik plaats een aantal foto’s van mijn sfeervolle ( vind ik! ) kamertje. En ja het is echt een kamertje, mijn kamer is niet zo heel groot haha.

Kamer Evelien artikel

Ik ben trouwens ook echt heel erg blij dat de herfst is begonnen, heerlijk. Ik geniet volop van weer heerlijke warme truien aan te kunnen, donkere lipsticks te kunnen dragen en met een dekentje op de bank zitten met je lover en een grote kop thee. Ik word daar altijd zo blij van. Mooie kleuren weer buiten en sjaals om kunnen. Mijn favoriete seizoen aller tijden! Ik ben ook in Oktober jarig, dus daar heb ik ook heel erg zin in.

Kamer Evelien artikel

Met een nieuw seizoen vind ik het ook altijd weer leuk om mijn eigen ruimte gezellig te versieren, met lichtjes en mooie herfst accesoires. Houden jullie hier ook altijd zo van?

Kamer Evelien artikel

Kamer Evelien artikel

Kamer Evelien artikel

Zijn jullie ook zo gek op de herfst?

 

Liefs! Evelien