Claudia groene outfit

Groen. Het begint mijn nieuwe lievelingskleur te worden. Ik schrijf met groene pennen en houd van gras. Dus herfst, hallo. Dit betekent eindeloos groen bij iedere boswandeling en eindeloos genieten van mijn groene trui. Groen op groen. Je zou bijna zeggen dat het camouflage is (een leguaan hier). Wel een herfstachtige outfit. Ik zou ook een boom kunnen zijn.

Claudia groene outfit

Ik schreef laatst al een artikel over mijn nieuwe schoenen, maar ik kan erbij vertellen dat de broek ook nieuw is. Laura vertelde me dat de broeken van Monki heel fijn zijn, dus ik wilde er eentje toevoegen aan mijn geliefde kastje. Dit is een simpele zwarte, high waisted broek geworden. De trui is van Primark. Ik heb hem gestolen van mijn lieve vriendinnetje Lydia, want zij droeg hem nooit meer. Ondertussen is dit mijn favoriete trui geworden en ik moet oppassen dat ik hem niet veel te vaak draag, want dat zou een beetje too much worden.

Claudia groene outfit

Het is een trend om foto’s van je achterkant te maken, dus bij deze. En kijk, er hangt rechts een analoge camera op mijn schouder. Die ik overigens heb volgeschoten, dus ik heb heel erg benieuwd naar het resultaat. Duimen, duimen, duimen. Ik hoop op iets moois.

Claudia groene outfit

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Claudia