Als ik denk aan shoppen, denk ik aan Amsterdam. Maar natuurlijk is dat niet de enige stad waar je goed je geld uit kunt geven! Daarom heb ik een lijstje gemaakt, met 10 steden in Nederland waar je goed kunt shoppen.

 1. Zaandam
  Een stukje boven Amsterdam ligt Zaandam. Hier heb je een winkelcentrum (buiten) met superveel winkels, waaronder een Primark. Oh, en hier is het véél minder druk dan in Rotterdam bijvoorbeeld. Mocht je naar de Primark moeten, sla dan hier je slag zou ik zeggen! En natuurlijk zijn de huisjes te cute <3

  Zaandam

 2. Utrecht
  Utrecht heeft superveel schattige kleine winkeltjes, maar natuurlijk ook de grote ketens zoals H&M en Sting. Het is zo leuk om hier gewoon door de straatjes te lopen terwijl je wegkwijlt bij de etalages! Want ja, die Michael Kors tassen zijn toch écht zo duur…

Utrecht

 1. Amsterdam
  Ja, duh, Amsterdam hoort er wel bij. Lekker even door de Leidsestraat of de Kalverstraat wandelen is superleuk om te doen.

Amsterdam

 1. Groningen
  Groningen is ook een stad waar leuke winkels zijn. Bijvoorbeeld Sostrene Grene, een superschattig winkeltje met leuke woonspulletjes, maar bijvoorbeeld ook potloden en schriften. Een beetje net zoals de Xenos of de Action dus, alleen iets duurder. Maar nog steeds erg goedkoop!

  Groningen

 2. Rotterdam
  Een stad met 2 Primarks, een Hollister en tja, welke winkel niet…. Rotterdam heeft alles! Ik ga zelf vaak naar het Alexandrium.

  Rotterdam

 3. Breda
  Breda is ook zo’n leuke stad met niet alleen leuke winkels, maar ook gezellige terrasjes. Bijvoorbeeld Inspire Coffe Company! Geniet hier van een lekkere Latte of een warme chocolademelk terwijl je voeten bijkomen van het lopen.

  Breda

 4. Den Haag
  Veel winkels betekent lekker veel shoppen! En dat komt sowieso goed in Den Haag. Leuk om na een museumbezoek nog even de stad in te duiken, om dat een truitje te kopen wat je online zag!

  Den Haag

 5. Haarlem
  Veel winkels. Dat zegt denk ik al genoeg!

  Haarlem

 6. Maastricht
  Maastricht heeft súperveel winkels, waaronder een mega Hollister. Ik vind het altijd leuk om een dag naar Maastricht te gaan, want je bent echt niet zo snel uitgekeken!

  Maastricht

 7. Eindhoven
  Eindhoven heeft een superleuk gebouw voor de America Today, namelijk een soort koepeltje. En een Primark <3

  Eindhoven

Marloes