In mijn vorige post zei ik al (wow tipje van de sluier) dat ik bij Het Kaufhaus iets leuks had gekocht. Naast het feit dat ik een ontzettend leuk papieren tasje meekreeg, kocht ik ook een jurkje. Een zomers, zwierig, makkelijk jurkje. Met het vrolijkste printje in mijn kledingkast.

  02 Jurkje het Kaufhaus

Samen met Laura liepen we in Utrecht het Kaufhaus in. Een plek waar je letterlijk wil wonen vol met cactussen, kleine tapijtjes, mooie kledinghangers en de leukste items die op kleur hangen. Het is een plaatje. Er waren leuke dingen, maar ik moest lang zoeken. Totdat ik dit jurkje zag hangen. Het is altijd even twijfelen of je meteen ontzettend enthousiast moet zijn over dingen in een tweedehands winkel. Ze kunnen heel raar zitten of toch echt niet zijn wat je zoekt. Met een gelukkig hoofdje wandelde ik naar de paskamer en ik kwam er met een nog gelukkiger hoofdje weer uit. Ik kon zelfs rondjes draaien zonder mijn ondergoed te showen.

03 Jurkje het Kaufhaus Utrecht 

Het jurkje is van het merk Hennes. Ik ging er meteen al vanuit dat het van de H&M zou zijn, maar ik snapte niet helemaal waarom dat niet zo in het label stond. Ik heb even gebruik gemaakt van l’internet en het blijkt lang geleden zo te zijn geweest dat H&M alleen maar voor vrouwen (hennes) ontwierp. Vandaar.
Dus ik huppel rond ik een best wel oud jurkje. Als een malle outfitfoto’s maken als het weer het toelaat.

Wat vind jij van het jurkje?
Liefs, Claudia