Als je aan het najaar denkt dan zie je vast de kleuren grijs, bruin en donkergroen voor je. Niet bepaald iets om heel vrolijk van te worden. Maar goed nieuws! Dit najaar mogen de pastelkleurtjes aanwezig zijn in het modebeeld!
De buitenlucht mag dan wel grauw zijn, de bladeren aan de bomen vies rottend bruin maar jij zal het zonnetje zelf zijn met zachte zomerse kleurtjes.

Maar hoe ga je dit combineren met je work-outfit? Beter niet te schreeuwerig, absoluut geen suikerspin idee en ook niet te girly-achtig als je nog een beetje serieus genomen wilt worden door je collega’s en/of klanten en niet wilt worden nageroepen met K3 liedjes.
Sophisticated en fierce maar toch in je favo pastel kleurtjes. Ik ben op zoek gegaan naar de perfecte outfit.

Sophisticated pastel artikel

Originele outfit: Walk in Wonderland (http://www.walkinwonderland.com)

 

Roze coltrui Sisley: Zalando €32,95, grijze kokerrok van My Jewellery €24,95, enkellaarsjes van Tamaris €39,95, Valentino clutch bij Zalando €54,95 en bril Dolce & Gabanna €160.

 

Natuurlijk zijn de originele items niet allemaal in Nederland te vinden. Want de beste items zijn hier vaak niet te koop… Eerlijk is eerlijk, de Nederlandse vrouw is fashionable maar over het algemeen makkelijk en comfortabel (wij uitgezonderd obviously). En daar speelt de markt op in.
Maar uiteraard staan de dupes voor jou op een rijtje en waar je deze kunt kopen!

De zonnebril heb ik voor het gemak even vervangen door een soortgelijke gewone bril. Het is namelijk alleen verstandig om met een zonnebril binnen te blijven rondlopen als je de avond ervoor iets te laat je bed in bent gestapt met een paar glaasjes teveel. Heb je dit niet gedaan? Hou het dan gewoon bij een normale bril.
Ben je niet helemaal gek op pastelkleuren of vind je ze niet mooi (onvoorstelbaar maar mogelijk) dan kun je deze look uiteraard vervangen door de items in andere kleuren te shoppen. Maar wees je dan bewust dat je er dan toch redelijk depressief bij loopt.

 

Liefs,

Mayke