Nationaal Glamour day

 

Ik wil eventjes deze leuke tip bij jullie delen! Het is binnenkort nationaal glamour day, hierbij krijgen jullie met de vertoning van het Oktober nummer van Glamour 20% korting bij verschillende winkels. Speciaal op Zaterdag 3 Oktober. Ik ga deze dag lekker een dagje winkelen ( waarschijnlijk ) in Breda. Ik ga op zoek naar een mooie suède jurkje bij de costes, dat is echt mijn favoriete winkel en daar ga ik denk ik wel zeker slagen. <3 Dit tijdschrift heb ik gekocht bij de AKO op het station maar kan ook bij de boekhandel of supermarkt. De glamour kost 4,95 en is speciaal een extra dik nummer!

 

Hoe werkt het?
Met vertoning van het bovenstaande tijdschrift op Zaterdag 3 Oktober krijg je 20 procent korting bij onder andere de volgende winkels:  Costes, Vero Moda, Mango, the body shop, Pandora, hema food,  H&M, Vila, hunkemoller, Livera, Zinzi, en nog meer. Voor meerdere winkels kan je kijken op glamour.nl . Deze korting is in elke stad in Nederland geldig, hoe leuk! Ik ga een leuke verjaardagsoutfit shoppen bij de costes en een nieuw setje bij de hunkemoller. Dit is de eerste keer dat ik meedoe dus ik ben heel erg benieuwd. :-)

Nationaal glamour day

Gaan jullie ook lekker korting pakken deze dag en jezelf een dagje shoppen gunnen? En welke winkels gaan jullie af? :-)

Liefs! Evelien