Ik ben echt een jasjes fanaat, ik heb pas geleden mijn kledingkast helemaal opgeruimd en een hoop weggegooid. Het was allemaal niet meer mijn stijl, droeg het nooit meer of het was gewoon oud aan het worden. Ik heb mijn kledingkast dus een goede beurt gegeven en ook alles goed gesorteerd, bloesjes bij bloesjes, jurkjes bij jurkjes, en jasjes bij jasjes. Als jullie hier een artikel over willen, of hoe ik mijn kledingkast indeel moeten jullie het maar laten weten! Ik ben echt gek op leren jasjes alleen heb ik er maar eentje, en toevallig loop ik net bij the sting tegen een leuke aan in de uitverkoop! :-)

Ik vind dat je jasjes nooit genoeg kan hebben en dat je altijd er wel eentje in je collectie kan toevoegen. Ik heb al een lichtroze leren jasje van de Vero Moda. Ik wou eerst opzoek gaan naar de perfecte zwarte leren jackje, ik ben nooit zo’n zwart drager maar in een leren jackje vind ik het mooi! Maar toen kwam ik dit jasje tegen, dit is wel echt helemaal mijn kleur. Mijn hele kledingkast is pastel kleurtjes en af en toe een rood jurkje of blousje haha!

Uitverkoop jasje

Ik heb dit jasje van mijn lieve vriend gekregen, lief he! Wat bof ik toch met hem en vond het zo lief dat ik dit jasje van hem kreeg. Ik kocht dit jasje in de uitverkoop bij The Sting in Gouda. Ik durf niet te beloven dat ze in elk filiaal jasjes in de sale hebben. Maar je kan altijd een gokje wagen. Dit jasje was eerst  40 euro en nu maar 15 euro. Flink afgeprijsd dus!

Wat vinden jullie van dit jasje?

Ik zie jullie weer de volgende keer! Tot gauw!

Liefs! Evelien