Het is zomer en de flamingo’s vliegen om je oren, ik vind de flamingo trend geweldig. Ik vind flamingo’s hele leuke dieren, en nou staan ze opeens overal op! Van kussens tot je sokken. En wat is er nou niet leuker dan zo’n schattig roze beestje op je sokken te hebben staan? Ook kan je met deze zomerse trend ook leuk je huis opfleuren! Ik heb een aantal leuke items op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?

Flamingo's

Flamingo opblaasband – http://www.shop.nordstrom.com
Hoe leuk is het als je in een warm zwembad of in de zee rond dobbert in deze vrolijke flamingo opblaasband, ik vind hem zo onwijs schattig & vrolijk natuurlijk!
Flamingo kussen – http://www.shopperschoice.com.
Met deze trend kan je ook heel leuk je eigen huisje of kamer opfleuren, dan komt dit schattige kussen zeker van pas!
Flamingo iphone 6 hoesje – http://www.gilt.com.
Ik vind flamingo’s op je mobiel hoesje zo ontzettend vrolijk & zomers. Houd de zomer erin en neem flamingo’s op je hoesje!
Flamingo horloge  – www.saksfifthavenue.com.
Deze lieve en schattige horloge maakt nét je zomerse outfit helemaal af!
Flamingo’s voor in de tuin – http://www.amazon.com.
Perfect voor als je een zomer feestje gaat geven, of dat je je tuin wilt opvrolijken. Flamingo prikkers voor in de grond. Geeft een echt zomers gevoel. Laat het feestje maar beginnen, waar zijn de cocktails en zoete wijntjes?
Flamingo sokken –  www.newlook.com.
Ik HOU van gekke sokken, ik heb echt zoveel rare, vrolijke en gekke sokken in mijn kast liggen. Deze schattige sokken met flamingo’s komen van de new look. Als ik een bezoekje breng aan de new look ga ik deze zeker kopen.

Houden jullie ook zo van de flamingo trend? <3 Liefs! Evelien