RokIk kreeg spontaan hartkloppingen toen ik hoorde dat New Look uit Nederland vertrok. Ik kon het (naast H&M en Primark) mijn favoriete winkelketen noemen. Ik vond er altijd de leukste dingen die ik veel te vaak droeg, en nog steeds veel te vaak draag. Ook kreeg ik spontaan hartkloppingen toen ik in Parijs tegen een enorm filiaal aanliep. Ik wist niet hoe snel ik naar binnen moest lopen om een shopaholic uit te hangen. Dit viel uiteindelijk wel mee, want ik kocht twee dingen. Waarvan één de geprinte rok is die ik draag in deze outfit. New Look, ik hou van je.

New Look

Het shirt heb ik gescoord toen mijn moeder haar kast had opgeruimd. Ik heb ondertussen een hele verzameling aan oversized shirts die mijn moeder ooit droeg. De allergoedkoopste manier van vintage dingen scoren. Ik droeg er een panty bij, waar een gat in zit. Maar dat zien jullie niet, want hij zit aan de achterkant. Het was net iets te koud om mijn blote beentjes te showen, dus vandaar.

New Look

Ik wil nog even vertellen dat deze foto’s in een recordtijd zijn geschoten. Outfitfoto’s schieten in vijf minuten (of vier, het waren er heel weinig) was me nooit eerder gelukt. Het was even snel een impulsieve actie terwijl ik met Pieter op de trein wachtte.

New Look

 

Wat vinden jullie van mijn outfit? Liefs, Claudia