Meet the bloggers

Als eigenaresse van MayMusthaves, en dus ook MayMagazine, ga ik zelf natuurlijk ook items schrijven voor dit online magazine.
Ik zal mijzelf even voorstellen: MaykeMijn naam is Mayke en ik ben 30 jaar jong. Sinds maart 2015 heb ik mijn eigen beautyblog MayBeautyblog (feel free to follow). Dit doe ik nu al sinds die tijd met veel plezier.
Echter is deze blog meer gericht op de beauty industrie: cosmetica, schoonheidsproducten en make-up. Deze blog zal dus apart staan van MayMusthaves en MayMagazine. Maar mocht je toch nog geïnteresseerd zijn in beauty reviews en tips & tricks neem dan een kijkje.

In mijn persoonlijk leven ben ik pas afgestudeerd pedagoog, heb ik 3 hele lieve hondjes en een nog lievere vriend. Mijn hobby’s zijn vooral bloggen, maar ook puzzelen (lame) en lezen. Volgens mij heb ik best een hoop humor en ben ik heel open minded. En natuurlijk heb ik een zwak voor shoppen…

Logo klein

MayMusthaves is ontstaan omdat fashion ook één van mijn passies is. Ik kon niet verder in het beroep dat ik toen uitoefende en ben daarom out of the box gaan denken. Waarom geen webshop? Het verkopen van kleding en accessoires die IK mooi vind en daarnaast exclusiviteit proberen te krijgen door als online persoonlijk styliste aan de slag te gaan en mijn eigen fashion e-magazine op te starten.
Like a dream come true!

Regelmatig zul je van mij items voorbij zien komen en ik hoop dat je deze met veel plezier zult lezen!

Liefs, Mayke