Meet the bloggers

Hoi!

Ik ben Marloes, 16 jaar oud en ik houd van kunst, fashion, thee, knuffels en zomer. Mijn blog is Deloesious, voornamelijk een lifestyle-/lijstjesblog met af en toe een vleugje fashion, beauty, kunst of reizen. Ik ben in januari 2015 gestart met Deloesious, en ik hoop natuurlijk dat ik het nog heel lang volhoud.

Reizen is, naast kunst, een van mijn grootste passies. Ik hoop later veel te kunnen reizen en andere culturen te leren kennen. Ik ben nog nooit “uit” Europa geweest, maar daar gaat dus zeker verandering in komen!
Ook teken ik graag. Op mijn Instagram post ik vaak tekeningen, en op mijn blog heb ik ook een vaste post waar ik mijn tekeningen laat zien.
Ik hoop dat je mij een beetje hebt leren kennen en hopelijk tot ziens op MayMagazine en op Deloesious!

Liefs Marloes