Evelien

Hoi hoi!

Ik zal mij eventjes voorstellen, ik ben Evelien en ik ben 18 jaartjes jong en ik woon in Gouda.

Ik ben verliefd, ben verzot op mango, ben een tikkeltje chaotisch, ik hou van lange knuffels, lachen, lijstjes maken en liefdes films kijken. Ik heb een eigen blog genaamd: apieceoffashionandbeauty. Ik schrijf hier over make-up, mode, liefde, lifestyle en persoonlijke verhaaltjes, en meer dingetjes wat ik leuk vind! Ik blog nu al ongeveer twee jaartjes met plezier <3 Ik zal drie keer per maand met veel plezier een artikel schrijven op MayMagazine.

Evelien 2

Op dit moment studeer ik nog, ik volg de opleiding medewerker maatschappelijke zorg, en loop in het nieuwe schooljaar stage in de psychiatrie. Ik ga dan werken in Veenendaal bij Kwintes. Een activiteiten centrum. Ik vind het erg leuk om met deze doelgroep te werken, om mensen blij te maken en te helpen. <3

Evelien 3

In het dagelijkse leven blog ik erg graag, ben ik een echtte koopjesjager en vind ik het geweldig om in de grote steden te winkelen, ik ben vaak te vinden met een wijntje in mijn hand op terras met vriendinnen of mijn lieve vriend, dans ik graag bij concerten, en ben ik verzot op pizza’s. Ik woon nog thuis en heb hele lieve ouders en een zus. Ook ben ik heel erg gelukkig met mijn geweldige vriend, die ik sinds de zomervakantie van 2014 ken.

Ik hoop dat jullie mij zo wat beter kennen, en tot gauw! J

Liefs, Evelien