Meet the bloggers

Mijn naam is Claudia Verloop. Ik ben achttien jaar oud. Ik blog nu ongeveer anderhalf jaar op Beauty Behind Clouds. Ik blog over fashion en lifestyle en op mijn blog vind je heel veel fotografie. Op May Magazine zal je een paar keer paar maand een artikel van mij voorbij zien komen.

Claudia

Ik studeer Journalistiek aan de hogeschool in Ede en ik ga na de zomer naar het tweede jaar. Naast mijn studie ben ik vooral bezig met bloggen, steden bezoeken en muziek. Ik ben gek op grote wereldsteden, al kom ik zelf uit een dorpje. Daar kan ik de rust en uitgestrekte weilanden waarderen. Ook heb ik een hele lieve vriend die me heel gelukkig maakt.

Ik ben creatief minded en ik heb ideeën genoeg. Ik droom ervan om te blijven schrijven, fotograferen en bloggen, want dat doe ik het liefst. Ook droom ik ervan om veel reizen te maken en nieuwe culturen te leren kennen. Ik ben een dromer.